Qui je suis

Bonjour, Je me presénte!

Ik ben Eva en ben juf in spé. Ik woon in een pittoresk dorpje genaamd Barneveld wat midden in de Veluwe ligt. Ik studeer in Amersfoort en dit is mijn derde jaar. Nu probeer ik de kost te verdienen bij Sloop Steak & Meer in Barneveld. Een leuk restaurant die biologisch en duurzame producten verkoopt.

Ik houd nu al ongeveer een paar jaar lang in mijn vrije tijd zelf een blog bij waar ik al mijn passies deel. Mijn grote passie voor roze, waar ik nog net niet in doorgeslagen ben, lezen, series, muziek, de Franse taal en genieten van een lekker kop thee zijn de dingen die mijn wereld laten draaien. En mijn vriend natuurlijk, Marcel, waar ik nu al iets meer dan vier jaar mee samen ben.

Daarnaast ben ik dol op lekker eten en wijn drinken en zullen jullie regelmatig foodporn langs zien komen. Hebben jullie vragen mail me dan op evarosbergen@gmail.com

Liefs,
Eva

Wist je dat?
... mijn kamer altijd een ontzettende rotzooi is? Dus word niet verleid door het opgemaakte bed, dat is alleen voor de foto gedaan. 
... ik uren lang op internet kan kijken en sites bezoeken? 
... en dat het soms zo erg is dat ik mezelf echt moet pushen van de computer af te gaan en mijn verplichtingen na te komen (nee, dat mag je geen verslaving noemen.)
... ik het erg leuk vind om samen met mijn vriend een gezichtsmasker te doen
... mijn nagels er uit zien als een slagveld ondanks dat ik ben gestopt er op te kauwen
... ik twintigduizend boekjes heb met plaatjes erin, maar toch elk jaar weer een nieuwe koop. 
... dat ik daarom een blog bijhoud, omdat dat ontzettend veel papier bespaard?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...