vrijdag 24 mei 2013

Lekker eten en drinken in Benidorm/La Nucia

We zijn in Spanje zeer verwend en hebben elke avond buiten de deur gegeten. Van pasta tot ribs, van steak tot lamskoteletjes en ganzenlever. Super deluxe, maar ook gewoon heel lekker voor een klein prijsje. Wij zijn echte Bourgondiërs en houden van goed eten. Die passie deel ik dan ook graag met jullie.

Taberna Carbon

Een ongelofelijk prachtig uitzicht, grote ruimte omdat er een boven en benedenverdieping is en goed eten. Je betaald ongeveer twintig euro voor een menu waarbij je drie gangen krijgt met een liter sangria. Vooraf een mini quiche en kippen vleugeltjes, als hoofd ribs, pizza of kipfilet en je nagerecht is vrije keuze. Dit menu moet je met z'n tweeën doen en je bent verzekerd van een late night snack. We kregen zoveel dat we de pizza en de ribs mee hadden genomen in een doggiebag en de volgende dag hebben opgegeten.

Va Bene

Prachtig Italiaans restaurantje aan de boulevard van Benidorm. Gemiddelde prijzen, te vergelijken met de prijzen voor Italiaans eten hier in Nederland. Ik had een heerlijke Carbonara pasta en de pizza's van de rest zagen er ook goed uit. Lekker eten voor een prima prijs, maar wel jammer van de achtergrond muziek. Wij zijn allemaal niet zo dol op schreeuwende Italianen in d-mineur.

Nuevo Alcazar

Voor de elite onder ons of de mensen die écht iets te vieren hebben is Nuevo Alcazar het puntje van de zalm. Geweldige bediening die ook Nederlands en Engels spreken, prachtige opzet van het restaurant en waanzinnig lekker eten. Maar daar hangt dan ook een behoorlijk prijsje aan. Van entrecote tot ganzenlever  en van kreeft tot gebakken zeeduivel. In een woord: wauw.


Dus gaan jullie toevallig nog een keer naar Benidorm of omstreken en willen jullie lekker eten vergeet dan dit lijstje niet!

2 opmerkingen:

  1. wat een super schattige blog!

    www.themindofanexchange.blogspot.com
    Ik volg je :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi lijstje heb je gemaakt. Ik denk niet dat ik naar Benidorm ga de komende jaren haha (heb zoveel op mijn bucketlist staan), maar het ziet er gezellig uit bij jou op de foto's. XX

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...