dinsdag 9 april 2013

Amours Actuel: Carrie Diaries, Orange Ice Tea en Summer Feelings

Omdat ik zoveel te vertellen heb en zo weinig tijd ga ik jullie vandaag op de hoogte brengen van al mijn Amours Actuel. Wat houd Amours Actuel in? Nou het is eigenlijk exact hetzelfde als Current Loves alleen dan op Eva's manier. Je moet wel orgineel blijven natuurlijk.


Ik ben weer helemaal tot over mijn oren verliefd geworden op een serie. Volgens mij heb ik een zwak voor tv-series! Glee, New Girl, Once Upon a Time, 2 Broke Girls, Bones, Revolution, The Vampire Diaries en nu the Carrie Diaries in minder dan drie jaar. En het ergste is, ik heb niets meer om te kijken op het moment!

Waarom ik de serie zo leuk vind? Anna Sofie wiens haar altijd ge-wel-dig zit en die de meest leuke kleding mag dragen! Mijn plan voor de zomer: een Carrie Diaries kleding garderobe aanschaffen. Maar ook de smacht naar de middelbare waar school, jongens en vriendinnen zo veel makkelijker waren. Oké, nu gedraag ik me oud.


Het is pas de tweede dag van de #fitforsummer challenge maar water drinken vind ik écht een hel! Dus ik kwam op het geniale (al zeg ik het zelf) idee om groene thee te combineren met honing en fruit om zo toch een beetje het idee te krijgen dat ik limonade mag drinken. Doe je ook mee aan de challenge en zit water drinken ook niet in jouw genen is hierboven het recept.
- vergeet niet de geperste sinaasappel schillen en de stukjes gesneden erbij te doen zodat het lekker in kan trekken -
 Ook al een beetje last van de summer jam feelings? Nog niet?! Luister dan maar even naar deze nummers:

Thank You - MKTO

Summer Paradise - Simple Plan

Love Generation - Bob Sinclare

Summer Jam - The Underdog Project


Zo ik ga weer verder met het blokken voor mijn tentamens. Gelukkig nog twee dagen en dan zijn we er weer van af! Have a nice day!

8 opmerkingen:

 1. Aaaaah The carrie Diaries!! Love it!! Ik kijk het ook ,, helaas nu wachten op de volgende aflevering.. net als Glee!

  xxxxliefs Jorienke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil die serie echt nog een keer gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! The Carrie Diaries staat echt op mijn lijstje om te kijken!En Oeh, Love generation is echt een liedje die me aan de zomer doet denken! Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh The Carrie Dairies moet ik ook nog gaan kijken, lijkt me echt geweldig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. The Carrie Diaries staat op mijn lijstje. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...