zondag 7 april 2013

#fitforsummer update week 1

Wat een week! Ik ben volgens mij de hele week gammel geweest en nog steeds. Maar zelfs de griep heeft mij er niet helemaal van weerhouden om te gaan bewegen! Ik moet wel toegeven dat mijn streven niet helemaal is gelukt maar desondanks ben ik toch een klein beetje trots op mijn pieter peuterige start van een fit leven ;).

Dag 1: Ik heb een beetje gesmokkeld met de start en ben op eerste paasdag al begonnen. Annemerel was heel duidelijk in haar eisen voor mensen die echt weer na lange tijd beginnen met cardio en ze vond drie keer intensief en twee keer rustig een goed begin. Dat gingen we doen! Dus ik ben zondag heerlijk een uurtje gaan wandelen in het Schaffelaarse Bos met onze Hummer om te genieten van het zonnetje. En toen, ging het mis.

Dinsdag ben ik ziek naar huis gegaan van stage en ben ik mijn bed in gekropen om daar een tweede winterslaap te gaan houden. Jammer genoeg zat dát er voor mij niet in, want de tentamens zitten er weer aan te komen. Een dagje uitzieken dan maar en daarna weer aan de bak.


Dag 2: Ja ja! Eva heeft 3,61KM hardgelopen! Danku, danku *bescheiden buiging*. Samen met Renate Wennemars van de Atletiekunie deed ik de eerste training voor de 5KM én het ging top! Daarna wel gesloopt en in m'n bed beland, maar de training ging top! Hier kan je de trainingen ook (illegaal) downloaden.

Woensdag  heb ik een dag rust genomen en ben ik ongelofelijk hard gaan studeren. Telt je hersens kraken ook voor cardio trouwens?

Dag 3: Wat een heerlijke verrassing dat mijn zusje ook wel graag mee zou willen doen aan de challenge! Zij  had er al twee trainingen opzitten maar dat zou de pret niet drukken, wij gingen samen een rondje lopen. En ik zal je vertellen, ik was hé-le-maal gesloopt. Jeanne doodleuk aan het einde van de training: "oh, was dat het al?" grrrr.

Dag 4 + 5: Verder heb ik genoeg gelopen en gesjouwd en gedaan op mijn werk vrijdag en zaterdag dus deze twee dagen tel ik ook mee, maar dan houd ik er een tekort. Deze zal ik aankomende week inhalen, want de volgende challenge staat alweer online!


- Iedere dag minstens 2 liter water drinken (waar we dus water, groene en witte thee onder verstaan).
- Hooguit één koffie per dag.
- Hooguit één dag alcohol (en niet meer dan drie glazen, afgewisseld met water natuurlijk!)
- Geen frisdrank
- Geen fruitsap uit pak, verse (zelfgemaakte) smoothies en juices mogen wel.

- Drie keer per week 30 min cardio

Dit wordt weer een uitdaging! Ik heb er zin in!!!

Ren je ook met Nike+ voeg me dan toe, ik weet nog niet zo goed hoe ik vrienden moet zien met de app maar op internet heb ik het gevonden: @evarosbergen. Ook op instagram en twitter kan je updates zien hoe het gaat met de challenge door me te volgen, @evarosbergen. Super Easy.

7 opmerkingen:

 1. Leuk dat je meedoet aan de challenge van Annemerel! Zet m op aankomende week!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt, inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super leuk toch! Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. weet je wat? ik zou dat ook wel kunnen gebruiken zo'n waterweek!
  maar ik ga verschuil mij nog een aantal maanden achter het excuus dat ik echt geen tijd heb voor zo'n dingen.
  veel succes jij en hopelijk ben je uitgeziekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je meedoet met de challenge van Annemerel. Goed bezig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super, vind dat je best wel een goede start hebt gemaakt! Nog veel succes! Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was op een gegeven moment Woensdag toen ik me bedacht vergeten elke dag een halfuurtje te "bewegen".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woehoeeeeeee, okee je hebt me overgehaald! Je moet me wel echt steunen hoor! haha:)

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...