maandag 22 april 2013

Update #fitforsummer week drie


Vorige week was in een woord samen te vatten: verschrikkelijk.

Het was de week na de tentamenweek en we hadden inspiratie week. Geen week rust, nee we denderen gewoon zo door met een grote taak voor de hele klas. Ik was gestrest, moe en inspiratieloos dus deze week was helemaal niet productief voor mij. Zo ook met de challenge.

Ik heb precies een keer hardgelopen deze week. En stiekem baal ik daar een beetje van, want het ging ook helemaal niet goed. Ik kreeg ontzettende pijn aan m'n hielen en ik ben een beetje bang dat het m'n achillespees was. Iemand die hier ook last van heeft en tips heeft? Misschien is het een kwestie van goed strekken of warm lopen? Ik hoor het graag! Toch ben ik  aan de twee keer cardio gekomen, want ik moest zaterdag weer de hele dag werken. Water drinken ging wel goed. Ik drink nu zonder dat ik er eigenlijk over na denk twee liter en ik grijp overdag niet gelijk naar de frisdrank. In totaal twee glazen cola gedronken en één glas wijn. Daar ben ik zeer trots op.

Buikspieroefeningen? Wat is dat? Totaal inspiratie loos en ik had geen idee waar ik moest beginnen. Ondanks de goede tips van Annemerel en de filmpjes is het er niet van gekomen. Iemand goede tips om dit op te pakken? Een android app, een trainingsschema? Hoe moet ik dit thuis aanpakken want ik heb geen abbo op de sportschool.

Aankomende week word een super spannende week, hier ga ik mezelf echt testen!

- Geen snoep, koek, chips, ijs of ander lekkers
- Wat mag dan wel: fruit natuurlijk, en hele pure chocola (meer dan 80%), ongebrande en ongezouten noten. Allemaal met mate natuurlijk.
- Je hebt twee joker dagen (OH YEAH!)

Latere update:
Maar ook de andere challenges blijven deze week belangrijk. Zo moet je nogsteeds drie keer in de week cardio en buikspieren doen en 2 liter water drinken.


Oh lord, dit wordt wat! Ik heb vandaag een Sultana mee voor tussendoor maar weet niet zeker of dit wel mag ;)!

Ik volg hele leuke blogjes die ook mee doen met de #fitforsummer challenge en die ook cheers zullen waarderen!

- Yanaika van Fairytales Rock
- Teddy van Teddlicious
- Jorienke van Jorienke.nl

♥|bloglovin'|facebook|instagram|pinterest|twitter|♥
Bron afbeeldingen: annemerel.com

6 opmerkingen:

 1. Die plank pose moet je echt gaan doen hoor chica! Kan lekker thuis en heeeel goed voor de abs! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaaah precies hetzelfde hier!
  Ik heb echt keihard gefaald afgelopen week, en deze week word ook geen pretje.. NOU KOM OP EEEEFFJEEE!!! We kunnen dit!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hmmm...misschien moet ik ook eens gaan beginnen aan iets van fit for summer dingen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...