maandag 17 juni 2013

Aimons nous Lundis / wij houden van maandag

Maandagen zijn gewoon niet de meest geliefde dagen onder werkend en studerend Nederland. Maar als je nou eens op maandag bewust gaat nadenken over dingen die je de laatste tijd leuk of spannend vind, zal de maandag in een keer minder erg worden. Let's do this!


Maandag's muziekje:
Sara Bareilles met haar Album Little Voice. Mijn overall favorieten zijn Between the Lines, City en Bottle in Up. Ook luister ik graag tijdens het studeren naar John Mayer met het mooiste album van hem: Where the Light is Live in L.A. Ik ben zo blij dat Mars en ik een proefabonnement op Spotify hebben genomen! Alle muziek tot je beschikking 24/7.


Maandag's makeupje:
Goudtinten pallet van Essence, de zwarte liquid eyeliner van Essence en een oogpotlood in de kleur Nightwalker van Zoeva. Met een klein beetje Lancôme Hypnose Star mascara. Voila :). Ik draag sinds kort een lichtblauw potlood van L'Oreal voor het lijntje onder mijn oog. Heel makkelijk voor in de ochtend en het geeft net iets meer dan alleen het gebruikelijke.


Maandag's verwennerij:
SALE! Er is sale bij Mint&Berry, H&M, Only en Vila en ik kan niet wachten om de bigspender uit te gaan hangen. Jammer genoeg moet ik eerst deze tentamenperiode overleven voordat ik dat kan gaan doen! Maar ik heb mijn oog al laten vallen op een paar mooie stukken!

Enjoy your monday dearies!


2 opmerkingen:

  1. Leuk! Een blog met positiviteit op de maandag! Kan ik net gebruiken en ik denk meerdere met mij! Oehh Sales! Die ga ik zeker eventjes bekijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, fijn lijstje!
    En mint & berry, whoohoo!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...