woensdag 19 juni 2013

Séries Télé: Game of Thrones


Game of Thrones is gewelddadig mooi met prachtige kostuums en kastelen. Maar kan je niet tegen bloed of naakt? Dan is dit geen serie voor jou. Ik moet zeggen dat ik er niet echt dol op ben, maar ik stoor me er bij deze serie ook niet aan.

Het verhaal is gebaseerd op de boeken van George R.R Martin (Het Lied van IJs en Vuur) en speelt zich af op een mythisch continent. Hier leven verschillende stammen die het nooit met elkaar eens zijn. Je volgt het verhaal uit een aantal oogpunten. Vooral uit die van de adellijke van Winterfell, de adellijke van Kingslanding en het witblonde prinsesje Daenarys Targaryen, die wordt gehuwd aan Khal Drogo. Een man met een stem die de aarde doet trillen. 


Het is ruig, af een toe een beetje te grof, maar het verhaal is fenomenaal. Het mooie aan de afleveringen is dat ze een uur duren dus het duurt lang voordat je het eerste seizoen heb gekeken. Een uur spanning en sensatie en dat voor drie seizoenen lang.

In deze serie speelt ook een geweldige Nederlandse actrice, namelijk; Carice van Houten! Wij zijn nog bij seizoen één dus ik heb haar nog niet gezien, maar stiekem werk je daar wel een beetje naar toe natuurlijk!

Al bij al, Game of Thrones is zeker een serie om te kijken met de man op de bank! Voor een meidenavond zou ik toch iets anders kiezen.

(7/10) punten

Ook benieuwd naar Game of Thrones of is het geen serie voor jou?


♥|bloglovin'|facebook|instagram|pinterest|twitter|♥

5 opmerkingen:

 1. Iedereen heeft het er altijd over, en ik ben dus wel erg benieuwd; maar geen idee of het iets voor mij is haha! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige serie! Jammer dat ik seizoen 3 al af heb! kusjeee amber

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze staat zeker op mijn lijstje om te kijken. Misschien een beetje raar voor een meisje maar zulke serie is echt iets voor mij. Nu ben ik opnieuw spartacus gods of the arena aan het kijken. Dat ligt ook wat in hetzelfde genre. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat dit een serie voor mij is! Eerst trok 't me niet zo, maar nu je dit zo hebt gedeeld, lijkt hij me toch wel interessant! Hou wel van fantasy! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja love it! En als je vriendinnen hebt die er ook van houden, kan je er best een vriendinnenavond van houden. Helaas houden al mijn vriendinnen niet zo van bloed...

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...