zaterdag 8 juni 2013

Photo's de la Vie: week 23

Jeetje wat gaat de tijd snel! Ik ga mijn laatste week colleges in en daarna zit ik alweer midden in de tentamenweek. Eindassesment, portfolio, zes toetsen, dit wordt nog een drukke periode. Maar als het allemaal goed gaat heb ik over drie weken vakantie! Die gedachte houd me op de been op dit moment....


Za & Zo: zaterdag nacht moesten we oppassen op mijn nichtje. De bank lag zo lekker dat we in slaap zijn gevallen. De volgende ochtend wilde ik er weer vroeg uit voor een ochtendwandeling zodat ik 's middags nog wat kon gaan leren. Hummer mocht niet mee, dus ging ze maar de plantjes uit de tuin graven om ons te straffen. Daarna zijn we toch nog even met d'r naar het bos geweest.


Ma & Di & Wo: Maandag studeren, dinsdag de hele dag stage en 's avonds werken en woensdag had ik heerlijk een avondje samen met Marcel in de tuin. Zeer charmante foto hoe wij een callipo naar binnen stouwen.


Donderdag: vroeg uit de veren voor een run. Het was 's middags écht te warm dus ik was blij dat ik had besloten het in de ochtend te doen. Daarna richting Utrecht waar deze beauty me aanlokkelijk aankeek. Of keek ik haar aanlokkelijk aan? Wat doet er toe, ze smaakte geweldig!

Vrijdag: Kon ik eindelijk mijn nieuwe aanwinst aan en ik ben in love. Nu weet ik weer waarom ik sport! Om in deze jurkjes te passen natuurlijk! Die avond heb ik tien wijntjes gedronken en nu zit ik met een kater mijn competenties te schrijven.

Nog plannen voor het weekend? Ja zeker! Vanavond gezellig met de meiden op stap om zondag weer vroeg m'n warme bedje te verlaten voor ochtendgymnastiek en een hele dag competentie verslagen schrijven. I'll keep u posted!

En wat gaan jullie doen van 't weekend?

1 opmerking:

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...