vrijdag 25 oktober 2013

Friday's Fan Momentje #2

Bron
Het is weer vrijdag! Na een hele week herfstvakantie, zonder echt vakantie te hebben gevierd, is het weer tijd voor een kleine fan update. Deze twee weken heb ik knetter veel voor school gedaan, maar nog steeds niet genoeg. Ook heb ik een e-reader gekocht (gewoon zomaar!) en heb ik er een aantal nieuwe verslavingen erbij.

INSTAGRAM - #studieplaatje

Ik bombardeerde Instagram met #studieplaatje omdat je nou eenmaal om de vijf minuten pauze moet nemen van intensief leren. Zoals je kan lezen ging het niet heel geslaagd deze week. Desondanks heb ik al mijn samenvattingen af en ben ik begonnen aan het formuleren van onderwijsbehoeften voor een project. Mega veel werk maar de pabo is zo slecht nog niet. Ben je ook aan het studeren en verveel je je, post dan ook je foto met #studieplaatje op Instagram. Laten we elkaar door deze moeilijke periode heen helpen.

GADGET - Sony PTRS-2

Op een gewone zondag middag stapte ik in de auto en reed ik (Marcel dus) naar Amersfoort. Daar zouden we even Eemplein onveilig maken. Met in mijn achterhoofd het idee om een ereader te kopen van onder de honderd euro, kwam ik toch thuis met deze beauty! De Sony PTRS-2 met e-ink Pearl scherm en 2G opslagruimte. Whaaat, Echt waar! Ja echt waar en nu ben ik de gelukkigste boekenwurm op aarde. 

Natuurlijk heb ik er al een bups (illegale) boeken op staan die ik wil lezen, maar daar komt binnenkort natuurlijk een postje over.
TVSHOW - Under the Dome
Bron
Under the Dome gaat over een stadje Westersmill dat op een dag volledig wordt afgesloten van de buitenwereld door een koepel. Al snel kom je erachter dat een aantal mensen in dit stadje niet helemaal eerlijk spel spelen. Het verhaal is gebaseerd op een boek van Stephen King, wat ook wel te zien is. Echt een mega spannende en zenuwslopende serie. Wij kijken 'm online maar hij is ook elke donderdag avond te zien op SBS6.

Fijn weekend allemaal!

Heb jij nog een Friday's Fan momentje gehad deze week?

5 opmerkingen:

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...