donderdag 24 oktober 2013

Herfstige thee: Wellbeing Moments Vanilla Warmth


Toen ik van de week opzoek ging naar mijn oude vertrouwde Autumn Leaves thee werd ik diep telleurgesteld; helemaal op! Achja, niet te lang treuren, dan maar opzoek naar een nieuwe favoriete herfstthee. 

Pickwick heeft iets nieuws: de Wellbeing Moments collectie. Wat volgens hun deze thee zo bijzonder maakt zijn de grove thee blaadjes, fruit en specerijen en dat achter elk kopje thee momenten en rituelen van over de hele wereld schuilen . Ik was natuurlijk mega benieuwd! Dus kocht ik de meest passende bij dit weer: Vanilla Warmth.


Deze Rooibos thee is afkomstig van een plant uit Zuid-Afrika en is eigenlijk geen thee. Doordat de bladeren van de plant in de zon gedroogd worden, krijgt het de roodbruine kleur. Rooibos thee bevat geen theïne of cafeïne en is dus een heerlijke thee om 's avonds te drinken.

De Vanilla Warmth thee is gearomatiseerd met vanille en cacoa bonen. Beide ingrediënten zouden moeten zorgen voor een "warm gevoel" van binnen. De thee is geïnspireerd op een Hot Stone massage, dat al eeuwen lang gebruikt wordt voor het relaxen en het tegen gaan van spanningen.


Zelf heb ik nog nooit een Hot Stone massage mogen meemaken maar als het zo voelt zoals deze thee proeft, doe me dan maar alvast een jaar abonnement! Het is een heerlijke volle thee met een bescheiden aroma. De rooibos en de vanille komen goed tot hun recht, wel mis ik het vleugje cacao. Zoals de cacoa in Chocolat Mint (Pickwick collectie vorig jaar) misschien iets te veel van het goede is, zo is het bij deze thee iets te subtiel.

Maar dat is ook het enige puntje van kritiek wat ik heb. Ik vind de uitstraling van de verpakking namelijk geweldig! Een klein schatkistje met een inspirerende tekst aan de binnenkant. Ook de thee zakjes waren voor mij nieuw; doorzichtig van een soort plastic. Hierdoor trok de thee sneller in voor mijn gevoel en kwamen de smaken beter vrij.Thumbs up voor Pickwick! Nu ben ik ook erg benieuwd naar de rest van de Wellbeing Moments collectie. Ze hebben namelijk ook de smaken: Green Hammam, Chi Berries, Lavender Serenity, Lively Lemongrass en Rooibos Reflection.

Heb jij je favoriete herfst thee al ontdekt?


4 opmerkingen:

  1. Ik ben dol op de minty morocco thee van Pickwick. Niet echt een herfstthee... Ik drink 'm het hele jaar door!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben dol op muntthee! Zelfs voor van de herfst haha. En Earl Grey gaat er ook altijd in :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze thee vind ik echt lekker en heb ik zelf ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...