zondag 20 oktober 2013

Maison de Rêve: la chambre principale

Mijn knuffels zijn sinds donderdag verhuisd naar de zolder, mijn kastjes zijn uitgemest en ik kan eindelijk lopen zonder op spullen te staan. Oftewel; de grote schoonmaak is in volle gang. Ik vond het tijd worden voor een mega make-over om van het meisjes-achtige reputatie van "mijn hok" af te komen. Ik ben verdorie achttien!  Mag al legaal alle alcoholische dranken nuttigen, auto leren rijden en stemmen, maar ik heb nog wel een hele bups met licht roze kinderspullen in m'n kamer. Wat gaat hier mis?

Dus heb ik Pinterest gebombardeerd en had binnen no-time super leuke inspiratie opgedaan. Mijn berkenfineer meubels blijven nog wel een tijdje staan, mede omdat ik geen geld heb voor een volledig nieuwe inrichting. Maar er zijn super veel leuke pimp-up tips voor deze échte IKEA pareltjes.


1. Ik heb het beroemde MALM twee-persoons bed in de kleur berkenfineer van de IKEA en ik ben het kleurtje een beetje zat. Nu heb ik een geweldig makkelijke DIY gevonden met stof en een nietmachine. Ze noemen het ook wel IKEA hacken. Op ikeahackers.com zijn ontzettend leuke projecten te vinden voor je saaie IKEA meubels. (bron)

2. Het zal geen verrassing zijn als ik zeg dat ik ook een MALM plank boven m'n bed heb hangen. Nu mogen jullie raden welke kleur... Berkenfineer? Goed! Op het moment staat er vooral veel rotzooi op en ik wil eigenlijk m'n kamer wat meer personaliseren. En hoe kan dat beter dan je favoriete quotes inlijsten? Oh en die roze lampjes bevallen mij ook wel! (bron)

3. Verliefd op al die kussens! Ik vind de kleur blauw/groen ook erg mooi. We hebben dezelfde kleur gordijnen nog liggen dus als die hangen ga ik opzoek naar bijpassende kussens. (bron)

4. Geweldig kleuren palet, ik ben dol op die kleur donkergrijs. Het lijkt me super mooi om de hoge muur in mijn kamer dat kleurtje te geven. (bron)

Genoeg inspiratiedus, nu nog iemand vinden die geen twee linker handen heeft! Iemand die zich vrijwillig aanbied?

Voor meer inspiratie check dan vooral mijn PINTEREST bord.

4 opmerkingen:

  1. Klinkt herkenbaar :D Ik had zelf mijn knuffels ook pas weggedaan toen ik een jaar of 18 was, haha :p
    Hele mooie inspiratie plaatjes trouwens! Vind lampjes boven je bed hangen altijd zo gezellig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ikeahackers? Super cool haha. Hun meubels zijn ook ideaal om te pimpen. Ik ben heel erg benieuwt naar het eindresultaat! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er goed uit! Mijn dochter is nog maar 6 dus heeft nu nog een Disney thema kamer waar ze dol op is. Het is natuurlijk nog een kinderslaapkamer. maar leuk gedaan hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...