maandag 4 november 2013

Hallo, met Eva. Met wie spreek ik? #spamjeblog


Bonjour lieve lezers en lezeressen. Mijn pagina heeft over de 20.000 paginaviews gehaald en ik heb achtentwintig volgers (op bloglovin') en daar ben ik mega trots op! Een aantal van jullie hebben een blog die ik regelmatig bezoek, maar grotendeels heb ik geen idee wie mijn stukjes lezen. Daarom zou ik het super tof vinden als jullie het volgende willen doen:

Spam je blog in de reactiebox hieronder en vertel een klein stukje over jezelf. Geen blog? Dan mag je ook altijd een van de andere socialmedia's als link gebruiken. Nieuw hier? Stel je dan gerust voor :).

Ik hoor graag van jullie! Spammen maaar!

Eva


8 opmerkingen:

 1. Eerste spamreactie, haha! (:
  Ik volg je blog al een hele tijd via Bloglovin', geen idee meer hoe ik op je blog terecht gekomen ben eigenlijk! Ik heb zelf een blog op http://leentjegerritdina.wordpress.com/ (: en schrijf daar over van alles en nog wat. Ik heb niet echt een thema of iets dergelijks, maar schrijf wel regelmatig over wat ik allemaal doe, plaats foto's, reviews en soms recepten en ik schrijf regelmatig over mijn geloof. Ik probeer momenteel iedere dag te bloggen omdat ik het zo leuk vind om te doen!
  Oh ja, ik heet trouwens Linda, ben 21 jaar en studeer in Utrecht; ik heb net m'n bachelor geschiedenis binnen en doe nu een master Middeleeuwen en Renaissance Studies!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi wat leuk :-) Je hebt een mooie blog! Ik heet Sophie en schrijf op www.mintsandmangos.nl mijn kleine domein waar ik mijn passie volg: schrijven over beauty en fashion!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat we dit mogen doen :D

  Mijn blog is http://blog.make-it-personal.nl ! ik schrijf over vanalles zoals boeken, films, beauty, games, persoonlijke dingen en nog veel meer :)

  Eens in de zoveel tijd organiseer ik ook winacties, dus neem zeker even een kijkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Mijn blog is www.twinkelbella.nl. Hier plaats ik elke dag een artikel over beauty of lifestyl ook probeer ik regelmatig te schrijven over gezondheid. Leuk als je een kijkje komt nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben Melissa van //Themindofanexchange, Ik blog over vannalles en nog wat. Fotografie, en vooral dingen waar ik me zoal mee bezig hou in het leven verschijnen op mijn blog. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Eva!
  Heartpicked is een lifestyle/verzamelblog (met een flinke dosis humor) over alles wat ons interesseert, opvalt, bezighoudt, shockeert en inspireert. Ons? Petra (29) en Noor (25).

  Neem eens een kijkje! http://www.heartpicked.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. HOOOI EVA! Ah ben trots op je, je bent goed bezig hier! LEUK! Mijn barneveldse blog maatje:) Nou mij ken je al, maar je andere volgers misschien niet...

  Ik ben Jorienke , en mijn site/blog is www.jorienke.nl en ik schrijf daarover van alles en nog wat. Ik vind het leuk om over beauty te schrijven maar vaak is het lifestyle. Ik neem ook steeds meer filmpjes op en heb dus ook een youtube kanaal: http://www.youtube.com/user/MyDropje
  En filmpjes maken vind ik echt steeds leuker om te doen:) Dus die gaan er in de toekomst meer komen!

  Leuk eva!
  Liefs,
  Jorienke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk leuk! Goede manier ook om nieuwe blogs te ontdekken!
  Ik ben (ook) Eva. Van evahoefsloot.nl.
  Daar blog ik over veel, vooral films en eten, maar ook soms over muziek en stedentrips en must do's en see's in toffe steden.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...