donderdag 7 november 2013

MU-SE-FI


Voor diegene die denken, wat is dit nou voor een rare titel, een kleine uitleg: MU-SE-FI staat voor muziek, series en film maar dan "gemashed-upt". Dit zijn drie van mijn grootste verslavingen, dus, vond ik het wel een goede combi zo! Vandaag staan Jon McLaughlin, the Originals en the Hungergames II op het programma. Benieuwd? Lees snel verder!


Zijn eerste album Indiana ontdekte ik een paar jaar geleden. Ik was opslag verliefd op zijn stem (en ogen) maar, zoals dat soms gaat, raakte we elkaar uit het oog. Uit het oog, maar niet uit het hart. Toen ik tussen mijn Spotify aanbevelingen keek, stond hij daar ineens weer! Ik sprong een klein gaatje in de lucht en riep; JA! Ik heb hem weer helemaal gevonden. Zijn nieuwe album is betoverend mooi. Met chique ballads over de liefde en leuke uptempo's wisselt hij drama en sing-a-long goed af. Hopen dat hij snel z'n nieuwe album komt promoten in Nederland. Maar tot die tijd kan je zijn nieuwe album hier luisteren.

Eindelijk mochten we weer the Vampire Diaries kijken. Ik zat midden in mijn tentamen week en elke keer kwam het er maar niet van. Na twee zondagen waren we alweer door de afleveringen heen. Wat nu? De spin-off van the Originals was zo spannend dat we al heel snel de volgende keken. En nu? Nu hebben we er een nieuwe favoriete serie bij! The Originals gaat verder bij het verhaal van Klaus en Hayley. Ze is zwanger van hem en Eliah wil kosten wat kost het kind beschermen. Ondertussen blijven het the Originals natuurlijk, dus er gebeurd nog veel meer spannends tussendoor.

Nog maar een paar nachtjes, nog maar een paar slapeloze nachtjes, en dan komt de beste film van 2013 ein-de-lijk uit! Ik kan echt niet wachten. Gelukkig zijn er verschillende promo-filmpjes gemaakt die een klein beetje van de cravings weghalen. Enjoy!Toevallig ook onlangs een nieuwe artiest ontdekt? En kijk je ook zo uit naar de Hongerspelen?

3 opmerkingen:

  1. Ik ben even aan het verdrinken in de ogen van Jon.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw Jon, McLaughlin ben ik meteen gaan beluisteren en wat een prachtige liedjes heeft hij, bedankt! Ik kende hem helemaal nog niet. The Originals vind ik echt een goede serie, stilletjes moet ik toegeven dat ik zelfs meer naar een aflevering hiervan uitkijk als een van The vampire diaries..

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...