zaterdag 30 maart 2013

Ik ga de uitdaging aan #fitforsummer

Gister was ik op een verjaardag en toen kregen we het over het onderwerp sport. Ik ben niet sportief, sterker nog, ik heb een hekel aan sporten. Hardlopen vind ik zwaar, fietsen vind ik hopeloos en ik neem altijd de lift en de roltrap. Maar toen zij vertelde dat ze de hele winter al bikini klaar is werd ik toch wel een beetje jaloers. Daar gaan we wat aan doen, dacht ik.

bron: annemerel.com
Annemerel was mijn reddende engel die me uit de spiraal van 'hoe moet ik beginnen?' en 'wat moet ik dan doen?' heeft getrokken. Zij organiseerde een 10 weken durende work-out waarbij we elke week een andere challenge zullen aangaan zodat we van de zomer weer mooi in onze bikini kunnen paraderen.
bron: annemerel.com
Deze week zal in het teken staan van Cardio. Maandag zullen we beginnen met vijf keer dertig minuten fietsen, zwemmen, hardlopen, traplopen en lift-negeren. Gelukkig ben ik volgende week vrij dus kan ik plannen wat ik wil!

Ben je benieuwd? Meld je dan aan op de facebookpagina en twitter/instagram/blog er zoveel mogelijk over met hashtag #fitforsummer, zodat we elkaar mentaal kunnen steunen!

Goodluck and I will see you at the finish line!

7 opmerkingen:

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...