woensdag 20 maart 2013

La Vie en Rose #cinq: Lijstje van positiviteit


Wat is school toch heerlijk! En dan vooral die weken dat je niets anders meer ziet dan je beeldscherm met een muis die springt van bestand naar bestand en je vingers die van wanhoop niet meer weten waar de spatie zit. Oh en je kamer dat een grote chaos is, net als je hoofd.

Ondanks bovenstaande feiten heb ik ook heel veel leuke dingen kunnen doen en ik vind het belangrijk om me te focussen op de positieve momenten.

 Zo heb ik Spotgaai uitgelezen en ben hélémaal van de aarde af geraakt, naar de maan, en weer terug gevallen uit de ruimte tijdens het laatste epiloog van deze ge-wel-di-ge triologie. Snel maar eens een review gaan schrijven, punt zoveel van de ellenlange lijst (die ik trouwens heb opgeschreven in mijn prachtige nieuwe notitie boekjes van de Action voor 80 eurocent per stuk)!

Ook heb ik een nieuwe functie gekregen op mijn werk en ben ik gepromoveerd naar de vleeswaren afdeling! Joepie! Oké, het zou een positieve blog worden, opnieuw geformuleerd: ik heb de kans gekregen om op zaterdag te kunnen blijven werken en heb deze aangegrepen. Geld is een machtig middel, zeker met het wensen lijstje zo groot als dat van Madame Eva.

Ik heb de stage week overleefd. Ben helemaal gesloopt maar ik heb het overleefd. Ik ben trots op het feit dat ik vier van de vijf lessen die ik moest halen gehaald heb, en dat ik die ene nu voor een derde keer ga herkansen en hem dan alsnog ga halen.

Dinsdagmiddag bracht de postbode een heel leuk pakketje voor me van Jennifer met het boek: de 100-jarige man die uit het raam klom en verdween van Jonas Jonasson. Ik ben echt al twee jaar super benieuwd naar dit boek mede dankzij mijn bestie Manouk die er toentertijd maar niet over op kon houden. Nu heb ik het boek in hardcover in bezit en ga ik na Taboe van Casey Hill (aanrader voor de Criminal Minds/CSI/Bones fans onder ons) er gelijk in beginnen!

Ik vond het heerlijk om jullie even bij te kletsen over mijn week en vorige week. Van je af schrijven helpt om je te laten zien hoeveel mooie dingen er ook gebeuren in een lood zware periode. Ik kan het aan iedereen aanraden! Ga eens zitten en denk na over de leuke kleine mooie lieve momentjes en schrijf deze op ♥.

Wat waren jouw positieve momenten deze week?

3 opmerkingen:

  1. weet je heel zeker dat ik degene ben die dat boek gelezen had? :p want daar kan ik me dus niks meer van herinneren, heb net een samenvatting gelezen en het komt me ook niet echt bekend voor ofzo hihi :p

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dan is er met mn mind gerommeld! Ik dacht echt dat jij het was! Sorry!

      Verwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...