maandag 24 juni 2013

Je t'aime Lundis


Maandagen zijn gewoon niet de meest geliefde dagen onder werkend en studerend Nederland. Maar als je nou eens op maandag bewust gaat nadenken over dingen die je de laatste tijd leuk of spannend hebt gevonden, zal de maandag in één keer een stuk leuker worden! Let's do this!

Maandag's filmpje: Olympus Has Fallen


Vol automatische geweren, granaatwerpers en vliegtuigen die in the Needle vliegen, deze film zit vol met actie. Gelukkig zit er ook nog een goed verhaal onder al die lagen besmeurd met bloed.

Een gepensioneerde bewaker van de president ziet vanuit zijn kantoorraam dat iets goed mis is bij het Witte Huis. De Noord-Koreanen vallen op brute wijze binnen. Hij bedenkt zich geen twee keer en voegt zich midden in het gevecht. Uiteindelijk blijft hij als enige levende Amerikaan over in het Witte Huis en wordt op een missie gestuurd om de president te redden. Als dat maar goed komt...

Ik vond dit écht een ge-wel-di-ge film! Mega spannend, af en toe een beetje vies maar vooral genieten van de verzameling steengoede acteurs!

Maandag's verwennerij: Fris ontwaken

Er is niets lekkerder dan een goede douche nemen als je wakker wordt. Slaapdronken de kraan aanzetten en helemaal fris en fruitig de douchekabine verlaten, ik houd daar van! Wat deze douchbeurt nog specialer maakt zijn heerlijk geurende douchegels. Mijn favorieten op dit moment zijn de Watermelon & Pink Grapefruit van Grace Cole en Vrolijk Gevoel met grapefruit en passievrucht van Kneipp. Hmmmm... 

Maandag's uitje: Bio boerderijtjeDit weekend ging ik naar de open dag van de zorgboerderij: "het Paradijs". Het regende pijpenstelen maar dat kon de pret niet bederven. Deze boerderij is helemaal biologisch en wordt onderhouden door verstandelijk beperkten. In het winkeltje kon je verschillende dingen proeven waaronder heerlijke aardbeien-rode bessen nectar. Het zijn geen supermarkt prijzen maar al het geld gaat naar een goed doel. 

Kijk eens of er bij jou in de buurt een zorgboerderij is, het is erg leuk om een kijkje te nemen in het plattelands leven als je zelf uit "de stad" komt.

Hele fijne maandag allemaal! Enjoy your day!

PS: Google friends gaat er helemaal uit! Dit bekend dat als je mijn blog alleen nog maar kan volgen via Facebook of Bloglovin'. 

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk artikel dit. Ik word er helemaal vrolijk van :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingen allemaal, Ik heb de film ok gezien and i love it!!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...