woensdag 26 juni 2013

Liste de Rêves: Propedeuse I DID IT!


Gisteravond rond 11 uur checkte ik voor de laatste keer mijn e-mail voor toetsresultaten. In eens klonk het bekende "pling" geluidje en mijn hart maakte een sprongetje. Reken-wiskunde Didactiek stond erop en had ik afgerond met een 7. Nog geen twee seconden later weer "pling" en ook de laatste toets Taal van dit jaar had ik gehaald. Dat betekende dat ik alle punten van dit jaar binnen had en daarom ook mijn Propedeuse!

21/04/13Ik zit nu op 27 studiepunten wat betekend dat ik tot nu toe alles heb gehaald. Vorige week kon ik er nog 10 halen een aankomende tentamen week 23. Nu zit ik de laatste tijd een beetje in de knoop met mezelf en met m'n studie dus heb ik afgesproken om het wat rustiger aan te doen. Het zou prachtig zijn om mijn P in het eerste jaar te halen maar het zou nog mooier zijn om alles op een rijtje te krijgen.

19/06/13
Ik zit nu op 55 studiepunten wat betekend dat ik er nog vijf moet voor mijn P. De toetsen gaan op dit moment niet zo goed en ik ben nu aan het bloggen in plaats van leren dus dat zegt al genoeg. Let's do this Eva! Ik wil m'n P halen dit jaar!


26/06/13
Ik kan wel gillen en springen en rondjes rennen en champagne drinken van blijdschap. Dit heb ik gisteravond ook allemaal gedaan en ben dus ook pas net wakker. Nu ga ik heerlijk vakantie vieren! Pretty Little Liars kijken, boekjes lezen en werken, werken, werken.

De vakantieplannen zijn nog niet rond dus jullie krijgen nog uitgebreid verslag van waar Marcel en ik dit jaar heen gaan. Het wordt niet zo spannend als Canada maar wel mét de familie uit Canada. Keep u posted!

Hoe gaat het met jullie studie?

2 opmerkingen:

  1. Ik krijg morgen mijn punten en ben echt zoooo nieuwsgierig ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat ontzettend fijn! Knap gedaan zeg, van harte gefeliciteerd! Ik kan me nog heel goed herinneren hoe blij ik was toen ik mijn P haalde :D! Super gedaan, ga het lekker vieren met heel veel taartjes hehe!

    Liefs van Rosie

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...