vrijdag 4 oktober 2013

Friday's Fan Momentje


Thank god it's friday! Tijd om het weekend te vieren! Het was weer een drukke week met veel verslagen voor school, werk en creatieve uitspattingen op stage. Tijd voor een klein verslagje van de laatste weken en een glaasje wijn.

bron
Vorig jaar won ik dit boek, de 100-jarige man die uit het raam klom en verdween, met een winactie en al dit tijd heeft hij op de plank gestaan. Dus toen ik één oktober weer met een nieuw boek moest beginnen pakte ik deze van de plank in plaats van dat ik weer de Bruna onveilig zou gaan maken. En ik heb in tijden niet zo'n goede keuze gemaakt. Bulderlachend in het boemeltreintje naar school, zo hard, dat mensen geërgerd omkijken. Ik heb in lange tijd niet zo gelachen om een boek en dan ben ik pas bij bladzijde vijftig! Aanrader!


Ik knipte mijn lange haren eraf en kreeg er een pittig kort koppie voor terug. Wel heel erg wennen hoor, maar ik ben er mega blij mee! Ook ging ik met een klasgenootje aan school zitten en voor ik het wist had ik een nieuwe Zara blouse en was in dertig euro, twee wijntjes en een tosti armer. Vind m'n portemonnee minder fijn. Gelukkig heb ik er niet zoveel problemen mee!


Meet Lucy Spraggan, een acoustic-hip-hop-folk muzikant. Nu denk je vast, dat is een vreselijke combinatie, maar dat zit je dus fout! Het is geweldig goede muziek en ik vind haar stem heerlijk om naar te luisteren. Eindelijk een keer wat anders dan alternatieve rock of dance of hip gehop. Dit is gewoon top!

Hier check je haar liedjes, op Spotify natuurlijk.

Nu ga ik lekker douchen en mijn nieuwe haar föhnen met een rare "defusion" föhn want daar schijnt het van te krullen. 

Fijn weekend lieverds!

4 opmerkingen:

  1. Ik ben blij dat het weer een stuk beter gaat! Ik wilde je een kaartje sturen maar volgens mij is dat niet meer nodig want alleen maar goed nieuws in deze post. Je nieuwe do is leuk en dat boek wilde ik ook nog lezen dus thanks voor de herinnering :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staat je goed kort haar! Enne, ik wil dat boek ook. Hardop lachen in een trein vol mensen.. dat maak ik niet vaak mee met een boek. Fijne muziek ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha ja dat boek is fantastisch! Wat een mooie uitgave trouwens met dat roze. Past hier wel goed bij ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je lieve reactie! x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...